Dit jaar wordt voor de twee keer de landelijke actie”Week van de stenen winkel” gehouden. Ook wij hebben ons hierbij aangesloten. Hiermee willen wij laten zien dat een lokale winkel belangrijk is voor het dorpsgezicht. Maar ook dat je juist bij de lokale winkel meer persoonlijke aandacht, service en advies op maat kunt krijgen.
Ruim 56 jaar bestaat Van Stijn al als winkel, gespecialiseerd in tv en audio. Daarvoor waren er al de winkels in huishoudelijke apparatuur, elektrotechniek en de ontwikkeling van de bollensorteermachines.

Zoals veel inwoners uit Lisse en ruime omgeving al weten, staan wij bekend om de persoonlijke aandacht. De gerichte verkoop op maat, aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Speciale beugels of aansturingen, niets was eigenlijk onmogelijk. Daarnaast een winkel die als een van de weinigen nog steeds een eigen reparatie afdeling heeft waar veel klanten en bedrijven nog steeds gebruik van maken.

In deze speciale week willen wij van 10 tot en met 13 mei aandacht geven aan een paar prachtige producten uit onze winkel, de soundbars en multiroomspeakers van Loewe. Deze nieuwe lijn is makkelijk aan te sluiten op diverse andere tv merken. Kom luisteren en laat je mee voeren in de wereld van geluid!

Tot ziens in de “week van de stenen winkel”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.