De twee slimme streamingsystemen Loewe klang s3 en Loewe klang s1 bieden veelzijdig luisterplezier met internetradio, podcast, FM en DAB/DAB+ tuner en inspireert met kristalhelder geluid en een degelijke muziekpresentatie.
Tot 25.000 stations plus ca. 10.000 podcasts kunnen individueel worden geprogrammeerd en bieden een onuitputtelijke selectie van diverse radioprogramma’s.
Diensten als Spotify Connect, Deezer of Amazon Music zijn ook geïntegreerd – streaming zit immers in het DNA van de nieuwe Loewe klang-familie.

Het grotere model Loewe klang s3 wordt geleverd met een extra -CD-sleuf voor nog meer muziekplezier. Verder is draadloos streamen via bluetooth mogelijk en is afspelen van je favoriete playlist via mobiele telefoon of tablet dus geen probleem. Het is ook mogelijk mp3-muziek via USB af te spelen.
Met deze bijna grenzeloze verscheidenheid aan beschikbare programma’s, muziektitels, audioboeken en podcasts heeft u alle mogelijkheden tot beschikking. Dit alles is makkelijk te bedienen via de Loewe-app, de Loewe afstandsbediening of direct op het apparaat.