Uw persoonlijke streaming-tv

TV kijken, video-on-demand, muziek luisteren, internetten of online streamingdiensten gebruiken. Met de Loewe Smart TV bild i zijn al deze functies eenvoudig met elkaar te combineren. Beleef met één druk op de knop je persoonlijke tv-highlights en stream je favoriete series en talloze blockbusters direct op je tv. Of het nu Netflix, YouTube, Amazon Prime of Deezer is – dompel je onder in de wereld van series, blockbusters en muziek.

De nieuwste oled-televisie Loewe bild i kenmerkt zich door een zacht design en exclusief materiaal. De met stof beklede achterwand zorgt voor een bijzonder elegant en waardevol achteraanzicht – kortom perfecte design, kwaliteit en de nieuwste technologie gecombineerd in een moderne look. De Loewe bild i, een slimme led-televisie van de nieuwste generatie.

ook met het geluid blijf je flexibel: al dan niet met onzichtbaar geïntegreerde luidsprekers de “Loewe inviseble sound” of de dockable klang bar i soundbar.
Met de Loewe klang bar 5 mr en de subwoofer sub5 breid je de bild i eenvoudig uit tot je persoonlijke home cinema systeem. de speciaal voor bild i ontwikkelde fluorstand flex is bijzonder geschikt voor een elegante presentatie van uw Loewe TV vrijstaand in de ruimte. Ook mogelijkheid voor een wandopstelling of tafelstand voor op een dressoir.