De ideale oplossing voor een opgeruimd huis

Een Mika soundbar tv meubel is de ideale oplossing als u graag een opgeruimde woonkamer heeft zonder zichtbare soundbar, speakers, kabels en apparaten. Kies uit de standaard zwarte meubelpoten of kies 1 van de w optionele design frame onderstellen. Hang je het meubel liever aan de muur? Geen enkel probleem, een Mika meubel kan aan de muur worden gemonteerd.

Welk model past?

Een Mika soundbar tv meubel heeft altijd een media klep die erg fraai is van fijn geperforeerd metaal, in dezelfde kleur als het tv meubel. Dus geen speakerklep in een afwijkende kleur maar stevig metaal. Je ziet bijna niet dat de klep geperforeerd is om geluid door te laten. Het geluid blijft perfect klinken bij gesloten klep van het tv meubel zodat u kan blijven genieten van uitmuntend geluid zonder zichtbare speakers!
Bijna elk model soundbar en subwoofer kan achter de media klep verstopt worden van het Mika soundbar tv meubel.

Kies uw eigen kleur

Een Mika soundbar tv meubel is aan de bovenzijde en aan de zijkanten afgewerkt met krasvast gehard glas en is uit voorraad leverbaar in 4 fraaie kleuren: White, Grey, Pebble en Black.
De kleuren in matte uitvoering met kabeldoorvoer in het bovenblad of met draaibare tv beugel kunnen wij meestal in elk maat snel leveren. Bij deze voorraad modellen kan je ook nog kiezen uit de zwarte ronde meubelpoten, wandmontage of een design frame naar keuze. Dat betekent enkele dagen na bestellingen u al genieten van een opgeruimde woonkamer.
De andere uitvoeringen hebben een levertijd van 6-10 weken en zijn tegen meerprijs te bestellen.

Personaliseer

Elk Mika tv meubel kan worden uitgevoerd me teen handige zwarte draaibare tv beugel waar alle kabels in verdwijnen, zodat uw tv strak boven het meubel zweeft en kan draaien.
Kies zelf hoe u uw Mika tv meubel wilt plaatsen, op de vloer op de standaard zwarte meubelpoten, of plaats het meubel op een fraai design frame onderstel.

Mika extra lange meubels / Meubels met een gesloten klep

Door 2 Mika elementen aan elkaar te koppelen kan je een extra lang meubel realiseren, staand op de vloer of zwevend aan de wand.
Speciaal voor deze gekoppelde meubels leveren wij een Mika 120 uitvoering met een mediaklep of een gesloten klep. Daarnaast zij er ook koppel elementen van 40 cm en 80 cm breed met 1 gesloten klep of een schuiflade.
Ook de Mika 140, 160 en 180 kunnen wij op bestelling met een gesloten klep leveren, zodat er eindeloos veel mogelijkheden zijn en we altijd het gewenste meubel voor u kunnen realiseren. De voorzijde van het meubel is dan niet uitgevoerd als media klep, maar in hetzelfde materiaal als het meubel: mat, hoogglans of houtfineer.
Combineer tussen de beschikbare maten 120,140 , 160, 180 en 200 en uw meubel zal altijd passen tussen de 220 en 400 cm lengte!

 • krasbestendig gehard glazen oppervlak in gesatineerd (mat) of glossy afwerking
 • minimalistische greeploze look
 • hoogwaardige staaldraad veren voor soepel openen van de klep
 • push to open systeem
 • vlakke schanieren
 • universele opbergruimte voor de soundbar en de subwoofer
 • universele zwarte draaibare tv beugel
 • zwarte 6 cm hoge meubelpoten
 • zwarte binnenzijde van het meubel
 • wandmontage kit met handige mal voor eenvoudige montage
 • fraaie stevige media klep in dezelfde kleur als het glazen oppervlak
 • 2 jaar garantie