Basplezier voor veeleisende klanten.

Loewe Subwoofer.
Voortaan past een levendige en krachtige basklank werkelijk in iedere kamer – omdat onze ingenieurs ze op dezelfde manier ontwikkelen als een waardevol instrument: strak, functioneel, minimalistisch en door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Daardoor passen de subwoofers vanuit technologisch oogpunt perfect bij alle tv-toestellen van Loewe.

Loewe Klang 1 subwoofer
Compacte behuizing
De Klang 1 subwoofer is een markante, compacte behuizing met met een bovenkant van massief aluminium. De krachtige 300 Watt luidspreker zorgt voor een indrukwekkende sound.
Hert is een actieve luidspreker en heeft twee passieve membranen. Samen met de Klang 1 , kunnen deze op zowel de tv’ s als via een line-in op notebooks, smartphones en andere muziekbronnen rechtstreeks worden aangesloten. 

 

 

 

Loewe Klang 5 subwoofer
Perfect geluid  klang 5 subwoofer 01
De Loewe klang 5-subwoofer is de ideale keuze als aanvulling op de Loewe klang 5-luidspreker. Perfect afgestemd systeemnetwerk tussen Loewe klang 5 en Loewe klang 5-subwoofer door een akoestische instelling die de beste geluidservaring oplevert. De Loewe klang 5-subwoofer kan worden gebruikt in combinatie met alle televisietoestellen van Loewe. Eén actieve luidspreker en twee passieve luidsprekers voor krachtige lage tonen.