Ultafijne details.
De Loewe bild 2 is de perfecte keuze voor wie de eenvoud van technologie kan smaken en elke dag weer van een prachtig toestel wil genieten. Dat is kwaliteit van Loewe.

Loewe bild2.
De zwarte Loewe bild 2  met een zeer slank frame en een volledig geïntegreerde soundbar voor een goede audioweergave. Ook aan de achterkant heeft Loewe aan de details gedacht. Voor een gestroomlijnde look zitten de kabels verborgen achter een magnetische cover. En net als bij eerder gelanceerde modellen kun je kiezen tussen tal van muurbevestigingen en vloer- en tafelstaanders.

De Loewe bild 2.55 heeft een oled-scherm met een formaat van 55-inch, voorzien van de 4K Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor Dolby Vision, HDR10 en HLG. De HD lcd-schermen van de Loewe bild 2.49 en 2.43 beschikken over een lcd-paneel met led-achtergrondverlichting en ondersteuning voor HDr10 en HLG.

De naar voren gerichte soundbar met zwarte akoestische stof past in het design van de Loewe bild 2. De luidsprekers van 2 x 20 watt staan volgens de fabrikant garant voor een krachtig en gedetailleerd geluid. Met een Loewe klang 1- audiosysteem kun je upgraden naar een 3.1 stereosysteem met 420 watt aan muziekvermogen. Dankzij de bluetooth verbinding kun je ook met een draadloze hoofdtelefoon tv-kijken en is het zelfs mogelijk muziek van je smartphone naar je tv-toestel te sturen.