Geniet van muziek door het hele huis

Met het nieuwe multiroom-platform klang mr heeft Loewe een veelbelovend, flexibel geluidssysteem gecreëerd dat garant staat voor een thuisbioscsoopgevoel en meeslepend geluid. Om perfect te combineren met de Loewe klang bar5 mr en de sub5 subwoofer tot een 5.1-systeem, biedt de klang mr je meer mogelijkheden.

Het multiroom-platform van de klang mr familie is gebaseerd op DTS Play-Fi en ondersteunt Apple en Google Home, dus je hebt de toegang tot verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Amazon Music, Tidal of internetradio. Dankzij het draadloze meerkanaals systeem kan een groot aantal speakers in een netwerk worden aangesloten en over meerdere kamers worden verdeeld. Naast de uitstekende aansluitmogelijkheden van het Loewe klang mr multiroom-systeem is het sonore, warme Loewe-geluid bijzonder authentiek.

De klan mr1, de klang mr3 en de klang mr5 luidsprekers kunnen dankzij het meerkanaals systeem eenvoudig in een bestaand audiosysteem worden geïntegreerd of schitteren als single, duo of trio. De zachte vormen en de speciaal door Loewe ontwikkelde akoestische stof spreken voor zich. Het glazen “Touch” bedieningspaneel aan de bovenzijde van de klang mr luidsprekers is ook intuïtief te bedienen en is een echt designhighlight, waardoor de klang mr luidspreker perfect in elke woonomgeving past.