De televisie zoals we die vandaag kennen, is door Loewe uitgevonden.

Op de 8e Berliner Funkausstellung in 1931 presenteerde “Radio AG D. S. Loewe” de eerste elektronische filmuitzending ter wereld. Manfred von Ardenne, de eerste hoofdingenieur van Loewe, was erin geslaagd de ontoereikende mechanische methoden voor beeldoverdracht te vervangen door een beeldbuis. Hiermee sloeg het bedrijf van de gebroeders Loewe acht jaar na de oprichting in 1923 een koers in die de onderneming nooit meer zou verlaten – een koers die het bedrijf tot op de dag van vandaag kenmerkt.

Sindsdien biedt Loewe nuttige innovaties “Made in Germany”: innovaties die echt bruikbaar zijn. Dit betekent ook dat het tijdloos minimalistisch design van Loewe producten elke modegril overleeft en dat de producten lang hun bijzondere waarde behouden. Op deze manier ontstaan de slimst denkbare entertainmentsystemen, die heel eenvoudig in uw leven kunnen worden geïntegreerd.

 

bild_1-40_black_cmyk_01Bij een nieuwe liefde voel ik steeds weer vlinders in de buik. Elk moment is kostbaar. Er valt zo veel nieuws te ontdekken. Zo is het ook bij de Loewe bild 1: een eenvoudige bediening, haarscherp beeld, mijn favoriete programma’s wanneer ik ze maar wil en een flinterdunne, lichte look. Alle details zijn zorgvuldig uitgekozen en in het design verwerkt. En dat voor een prijs om verliefd op te worden. Daarom is de Loewe bild 1 mijn nummer één.

bild-3-01Leg uw voeten omhoog en zappen maar. Heerlijk! Voor de Loewe bild 3 is comfort het belangrijkste. Hij is tenslotte de snelste ter wereld in het schakelen tussen kanalen. Weet steeds wie precies wie verleidt of verlaat, opjaagt, bedwingt of de bal in het doel trapt. Allemaal naadloos achter elkaar. Steeds comfortabel in uw hand. Dat is uniek, maar nog lang niet alles. Een programma bekijken en tegelijk een ander opnemen? Met Loewe USB Recording wordt tv-kijken nog flexibeler.

bild-5-03De Loewe bild 5 heeft vele talenten. Met hem verveelt u zich nooit dankzij de vele netwerkmogelijkheden. En u moet noch uw entertainmentprogramma thuis, noch uw afspraken buitenshuis missen. Moet u weg? Dan pauzeert u de film en kijkt later verder. U kunt ook een opname starten, waar u maar bent. Geen probleem, net zoals add-on entertainment voor de keuken, slaapkamer of het kantoor. De kleine Loewe bild 5 is als tweede tv weliswaaar compact, maar minstens even veelzijdig als de grote.

bild 7-03Televisie is verleden tijd. Vandaag hebben we beeldende kunst. Met kristalheldere, levens echte kleuren. Met meer contrast dan ooit. Op een scherm dat nog dunner is dan dat van een smartphone – allemaal dankzij de OLED-technologie. Gemaakt op maat voor trendsetters met goede smaak. Trakteer uzelf op een echt meesterwerk. De Loewe bild 7.