Barista in the box

Barista_box_1000_1000_HomepageBij NIVONA zijn we met een klein toegewijd team van creatieve geesten, Ingenieurs en koffi e liefhebbers, die één doel hebben: Wij willen hoogwaardige koffi e volautomaten fabriceren van hoog niveau. Met deze volautomaten heerlijke, aromatische koffi especialiteiten bereiden, alsof deze door een Barista zijn bereid!

Met het unieke Aroma Balance Systeem komen wij zeer dicht in de buurt van een pistonmachine. Daarom hebben wij dit ‘Barista in a box’ genoemd. Door middel van één druk op de knop kunt U uit iedere koffi eboon gevarieerde smaaknuances en dus meer aroma onttrekken. Koffi ecultuur – Made in Germany.

De onderscheidende factoren zijn de pompdruk van 15 bar en de doorloopsnelheid van het water door de zetgroep. Daardoor kunnen andere en meer natuurlijke bestanddelen uit de vers gemalen koffi e vrijgemaakt worden. Met onze Café Milano en de instelling ‘Café Crème’ (bijvoorbeeld met de NICR 788) ontstaan de volgende smaakprofielen.

Dynamic: Fijne zuren, licht fruitig en aangenaam van smaak
Constant: Een bitterzoete toon met een kruidige, volle smaak
Intense: Krachtig, kruidig met veel body en een duidelijke bittere toon.

NIEUW:  koffiezetten op afstand

NICR 758 Detail (6)Nog meer genot en comfort: Met de nieuwe NIVONA-App zijn de belangrijkste mogelijkheden van uw NIVONA apparaat over Bluetooth regelbaar. U kunt uw koffie-volautomaat heel gemakkelijk met uw smartphone bedienen. U kiest heel eenvoudig uw lievelingskoffie, wisselt de instelling en start het koffiezetten. De NIVONA-App onthoudt een eenvoudige korte instruktie gedurende de eerste koffie- bereid met de modellen van de zes serie. Bovendien geeft de app nog vele tips en foefjes voor perfecte koffie en melkschuim.

Download nu in de Apple AppStore of in de Google playstore