SR-200 MKII smartradio + subwoofer
Nostalgie ontmoet het hedendaagse
Dit is een All-in-One radio met CD-speler, bovendien ook een multiroom toestel. zo kan je CD’s streamen naar welk Block Multiroom toestel in huis. Gebouwd van hout in retro stijl design. Heeft achter 2 basreflexen die je zal overtuigen door zij klank. Iedeaal apparaat voor thuisgebruik.

SR-50 Smartradio
Geef meer diepte aan uw geluid
uitgerust met een extra subwoofer wordt er nog meer diepte aan geluid en vollere klank uw woonkamer in gebracht. U kan ook uw TV aansluiten via de optisch ingang waardoor je de ultieme filmbeleving in de huiskamer brengt.
Leverbaar in de kleuren: antraciet, walnoot, rood, zwart en wit.

CR-20 Smartradio
Een klein klankwonder
in de woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor, overal pat deze wel in huis. Door het modern design en goede klank geniet u overal van uw muziek. Beschikt zowel over een USB-poort als Bluetooth, Spotify Connect, DAB+, FM en internetradio. Doordat deze ook over multiroomfaciliteiten beschikt is deze naadloos aan te sluiten op de andere Block Multiroom toestellen.

CR-10 ToGo!
Ook deze is uitgerust met multiroom, Spotify Connect, DAB+, FM, internet radio,Bluetooth, USB-poort en een kleurendisplay. Door de ingebouwde batterij kun je ook draadloos buitenhuis genieten van multiroom.

De Block’s Netwerksprekers
Block ABC
Nog nooit was streaming zo eenvoudig! Nog nooit was streaming zo vloeiend en nog nooit was streaming zo goed! dat kan met de Block’s ABC. Zij zijn beschikbaar in drie verschillende groottes: Block A, Block B en Block C. Streaming via Bluetooth, Spotify Connect of interradio. Via de USB poort kan je ook muziek streamen naar elk Block multiroom toestel. Dat is nu eenmaal Block Multiroom.

Specificaties:

Specificaties:

  • Multiroom basis toestel
  • internet radio
  • USB
  • WLAN & LAN aansluiting
  • Bluetooth
  • Spotify Connect
  • optioneel: afstandsbediening