Niet zo maar een winkel
Van Stijn is al ruim 50 jaar een begrip in de regio. Niet alleen in de Duin en Bollenstreek, ook in het Groene Hart en daar buiten staan wij bekend om onze kennis en service. Na 50 jaar vonden wij het tijd voor een update voor ons bedrijf. De naam aangepast, een fris nieuw logo en een ander interieur in de winkel.
Volledig gericht op het totaal concept, woonbeleving. Muziek, beeld en geluid, genieten. Genieten gericht op de verschillende zintuigen. Niet alleen in beeld en geluid, maar ook de smaakpupillen komen aan bod als u een heerlijk kop koffie zet met een van onze prachtige apparaten van Nivona. Uiteraard gevuld met onze eigen koffiebonen.
Liever een kopje thee? Dat kan uiteraard ook.

Oplossingen op maat
Geen situatie is hetzelfde en wensen verschillen, dat weten wij als geen ander. Van Stijn  specialiseert zich in het bieden van oplossingen “op maat”. Van klein audio systeem of flatscreen tot een complete woning voorzien van beeld en geluid. En wij gaan verder. Wilt u iets speciaals? Wij bedenken een oplossing!

Koppeling met Home automatiseringssysteem? Wilt u uw toestel op een plek waar geen standaard ophangsysteem past? Wij zorgen ervoor. En bestaat het niet? Dan ontwikkelen wij het!

Reparatie en service
Ook als uw apparatuur defect is staan wij voor u klaar. in onze eigen gecertificeerde technische dienst worden vrijwel alle reparaties uitgevoerd. Dat scheelt tijd, want verzenden is niet nodig en bespaart ook kosten.

Naast onze apparatuur die door ons geleverd is, kunnen wij ook het onderhoud en reparatie van andere elektronica verzorgen. Zo verzorgen wij het onderhoud van industriële elektronica voor diverse bedrijven. Vaak kan dit kosten besparend zijn doordat wij reparaties uitvoeren op ‘component’ niveau en het niet altijd noodzakelijk is om volledige modules te vervangen.

Van Stijn Professional
Is uw bedrijf op zoek naar een omroepsysteem, ontruimingsinstallatie of achtergrond muziek? Moet er een boardroom ingericht worden? Ook dat doet van Stijn.

Speakers op laag water
Goed geluid stopt niet bij de woonkamer. Sinds enkele jaren produceert van Stijn een eigen serie onderwaterluidsprekers onder de naam SynchroSound.

De kwaliteit van bestaande  systemen was ronduit teleurstellend en er was behoefte aan iets beters. Een ontwerp werd gemaakt en na diverse prototypes was Aqua IIB een feit. Het was direct een groot succes; de luidspreker wordt nu gebruikt als de officiële luidspreker bij de Europese kampioenschappen Synchroonzwemmen, wordt ingezet bij onderwaterscènes van bioscoopfilms en werd gebruikt bij het VTM programma “De grote sprong” in België.

De tijd vooruit blijven
Ontwikkelingen gaan snel. Audio- video apparatuur is niet meer ‘stand-alone’; alles draait vandaag de dag om integratie. Denk bijvoorbeeld aan interactieve televisie, internet, Apple TV, Spotify, Netflix en ‘home automation’.
Loewe is altijd koploper geweest in de nieuwe producten. Alle toestellen zijn smart TV. Aangesloten op internet, kunt u met behulp van de verschillende apps, uw kijkplezier vergroten door te kijken wanneer u wilt.
Een kaart en CI+ module is voldoende om digitale TV te kunnen kijken.

Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op.