Loewe introduceert een nieuw merk in de familie: We. by Loewe. Hoewel uiterlijk verschillende en wat andere kenmerken, waardoor er verschillende groepen interesse hebben in Loewe, zijn de gemeenschappelijk waarden als kwaliteit, vorm en design, innovatie en duurzaamheid niet veranderd.

Ontwerphelderheid, bruikbaarheid en uiterste precisie tot in het kleinste detail zijn kenmerkend voor de merkidentiteit. Onze kernessentie “aanzienlijke eenvoud” beschrijft de band met onze designtraditie en tegelijkertijd onze oriëntatie op de toekomst.

We. by Loewe vormt een tegenwicht voor onze gecompliceerde en hectische omgeving en brengt rust in onze privéomgeving. Ons design streeft naar een uniforme uitstraling in het hele portfolio.

We. by Loewe komt op dit moment uit in twee lijnen: We. Hear en We. See.

We. See onderscheidt zich in vier verschillende tv formaten. 32″,43″,50″ & 55″. En allen leverbaar in 4 verschillende kleuren. Ultraslank scherm en een mooi geluid door de samenwerking met Dolby Atmos. Streamingsmogelijkheden voor verschillende diensten mer één druk op de knop. Via de bluetooth muziek streaming naar de tv of luisteren via een hoofdtelefoon.
Ook via de app op uw telefoon makkelijk te bedienen. dankzij een doordacht ontwerp is het mogelijk om te kiezen voor verschillende opstellingsmogelijkheden, Floorstand, Wall Mount.

We. Hear heeft start met twee fantastische bluetoothspeakers. We.Hear 1 & We.Hear 2. Twee maten en leverbaar in vier verschillende kleuren. Makkelijk mee te nemen en een speelduur van 14 (1) en 17 (2) uur. Door dat ze spatwaterdicht zijn is het mogelijk om ze ook mee naar buiten te nemen. Het geluid is fantastisch met een 40 watt (1) en een 60 Watt (2) kunt u genieten van uw eigen muziek, waar u ook bent.