Loewe Klang 1.
De Klang 1 is een compact en onopvallende luidspreker die op een plank of kast, een muurbeugel of een standaard geplaatst kan worden. De behuizing is voorzien van zwart akoestisch materiaal en zeer strak afgewerkt. Onder de motorkap zien we een 3-inch full-range driver terug die samen met nieuwe technieken moet zorgen voor een kamer vullend geluid. Voor de lage tonen kun je de onlangs aangekondigde Subwoofer 300 aan het systeem toevoegen.
Je kunt de Klang 1 als stereosysteem inzetten, maar je kunt er ook een surround-systeem van maken waarbij de tv de centerspeaker is en de Subwoofer 300 de lage tonen verzorgt. Vervolgens kun je twee extra speakers achterin de ruimte plaatsen voor het surround-effect. Mocht je wat grotere speakers voor de voorzijde willen hebben dan heb je de mogelijkheid de Klang 5 vloerstaande luidsprekers te integreren.
Kan gecombineerd worden met een Klang 1 subwoofer.

 

klang 5-03Loewe Klang 5.
De Loewe Klang 5 is een draadloos audiosysteem dat ontworpen is om samen te gaan met de televisies van het Duitse merk. De lange speakers komen met vier digitale versterkers die een totaalvermogen van maximaal 270 Watt leveren. Qua design is het typisch Loewe; minimalistisch en strak, zonder zichtbare montagepunten en zonder toeters of bellen. De grille is gemaakt van een speciaal textiel om de beste akoestische transparantie te waarborgen.
De Klang 5 kan draadloos of middels een kabel met een Loewe tv gekoppeld worden. Volgens de Duitse fabrikant gaat een draadloze verbinding niet ten koste van de audiokwaliteit. Het audiosysteem wordt als stereopaar verkocht maar je kunt er een tweede paar en een subwoofer aan toevoegen om een 5.1-kanaals surroundsysteem op te zetten. Het centerkanaal wordt hierbij door de tv verzorgd.
Kan gecombineerd worden met een Klang 5 subwoofer.