Geluid van alle kanten

Ervaar kristalhelder, krachtige 3D-geluid dankzij Dolby Atmos en DTS-X ondersteuning. Atmos virtual en Virtual X zorgen voor een indrukwekkend, kamervullend geluid dat je volledig onthult. dompel u onder en geniet van de adembenemende, driedimensionale premium sound-ervaring van Loewe.

Bij loewe gaat het niet alleen om televisies, maar ook om audioproducten die u de mogelijkheid bieden om de Loewe-wereld flexibel uit te breiden met luidsprekers en audio-oplossingen. De multiroomluidspreker Loewe klang bar5 mr met 3D Dolby Atmos zorgt voor een boeiende, meer dimensionale geluidservaring, waarmee je je helemaal in de film onderdompelt. een digitale versterker en een krachtig totaal muziekvermogen van 440 watt voldoet de multiroom soundbar aan de hoogste eisen.

Of het nu gaat om Spotify Connect, Amazon Music of je eigen muziek – stream de hele verscheidenheid aan muziek draadloos. Bij deze soundbar zit een subwoofer met in totaal een muziekvermogen van 360 watt. deze zorgt samen met de soundbar voor nog meer volume en diepte.

Het nieuwe Multiroom-platform van Loewe maakt het thuis uitbreiden van het systeem kinderspel. Breid je geluidssysteem flexibel uit met extra klang mr luidsprekers om een multiroom systeem te creëren. Hoogwaardige, zorgvuldige geselecteerde materialen onderstrepen de elegante uitstraling en het bekroonde design van de Loewe klaag bar. De Loewe klang bar5 mr en sub5 kan ook aangesloten worden op alle televisies van andere merken.