We leven in een wereld vol lawaai en een trip van A naar B levert soms meer stress op dan je zou willen. Mensen gaan op zoek naar manieren om verplaatsingen aangenamer te maken. Dankzij de E4 met geavanceerde Active Noise Cancellation (ANC), verandert iedere trip, lang of kort, in een weergaloze geluidsbeleving of een weldadig moment van stilte.

De E4 is een onmisbare essential die al je trajecten eenvoudiger en aangenamer maakt en voor een ontspannen reiservaring zorgt. De fraaie, heldere belijning van de E4 is een sieraad voor het oog en de sereniteit die de oortelefoon biedt, maakt dit tot een onontbeerlijke essential in ons jachtige bestaan. Niet alleen vanuit een praktisch oogpunt, maar ook vanuit een abstract, bijna spiritueel oogpunt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.