Meester van de beeldkunst 
Televisie is verleden tijd. Vandaag hebben we beeldende kunst. Met kristalheldere, levens echte kleuren. Met meer contrast dan ooit. Op een scherm dat nog dunner is dan dat van een smartphone – allemaal dankzij de OLED-technologie. Gemaakt op maat voor trendsetters met goede smaak. Trakteer uzelf op een echt meesterwerk. De Loewe bild 7.
bild-7
De Loewe bild 7 is de tv die iedereen verbluft: bij het aanzetten glijdt het beeldscherm zacht naar boven om u een blik te gunnen op de  geïntegreerde soundbar. Deze zorgt voor uiterst fijn afgestemd stereogeluid van 120 watt geproduceerd door maar liefst 10 luidsprekers. en met vier draadloze Loewe Klang 5 -speakers geniet u in een handomdraai van perfecte surround sound. Stel actieve luidsprekers op, schakel ze in en geniet van tv op zijn mooist.

Gun u zelf de meester van de beeldkunst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.