Is het het wereldwijd toonaangevende merk op het gebied van digitale radio’s. Hun audioproducten voor thuis en onderweg hebben al vele prijzen in de wacht gesleept. Zij zien het als hun missie om radio een nieuwe, moderne invulling te geven die staat voor een live- en on-demandluisterervaring die overal moeiteloos beleefd kan worden.

Hun geavanceerde technische faciliteiten bevinden zich net buiten Londen. Hier stellen zij alles in het werk om de werelden van de muziek en radio met elkaar te verbinden via prachtige designs, geweldige audiokwaliteit en naadloze connectiviteit.

De Siesta is een prachtige lijn die zowel in de slaapkamer als in de keuken gebruikt kan worden. Deze apparaten hebben en verschil in functie mogelijkheden. Een en ander is dus prima aan te passen een eigen wens en gebruik. Gebruik van DAB+, dus toekomst klaar.
De Pop-lijn is een kleine compacte wekkerradio, die uw voorkeuze radiozenders prima kan weergeven. Daarnaast beschikt de Pop-lijn over een bluetooth functie, waardoor u uw eigen muziek kan streamen naar deze luidspreker. Leverbaar in twee maten en een paar verschillende kleuren. Daardoor geschikt voor woonkamer, keuken of buiten.

De Elan is een lijn voor internetradio, mogelijkheid tot toegang spotify en bluetooth. Door de extra functies als wekkerradio of timer is deze ook  prima in de keuken of slaapkamer te gebruiken.

Een aantal van deze pracht producten hebben wij in de winkel.Hierdoor kunt u kijken en luisteren welke aansluit bij uw wensen.  Uiteraard kunnen wij de andere typen van iedere lijn ook voor uw bestellen.