Als u op zoek bent naar een goede digitale stereoradio of uitstekende bluetooth-luidspreker, dan vangt u met de Pop Midi met bluetooth uit onze nieuwe  Pop-reeks twee vliegen in één klap. Luister naar uw favoriete digitale radiostation of gebruik bluetooth om uw favoriete nummer, afspeellijst of online radiostation draadloos van uw smartphone of tablet te streamen.Met een formaat van 17 cm hoog, 9 cm breed en 10 cm diep is de Pop Midi met bletooth uitstekend geschikt voor op het nachtkastje of in de keuken. Net zoals al onze recente digitale radio’s, heeft de Pop Midi met bluetooth het keurmerk Digital Tick, wat betekent dat deze radio klaar is voor de toekomstige omschakeling van FM- naar digitale radio.De radio is verder voorzien van een duidelijk zichtbare klok, twee wekkers, een keukenwekker en DAB- en FM-radio. Voor draagbaar luisterplezier kunt u de Pop Midi met bluetooth gebruiken met een optionele milieuvriendelijke ChargePAK D-batterij of met vier standaard AA-batterijen.

Muziek zonder kabeltjes

Met de ingebouwde bluetooth is deze radio ook te gebruiken als geweldige draadloze luidspreker – selecteer uw favoriete muziek, streamingservice of online radiostation en speel alles zonder lastige kabeltjes rechtstreeks van uw smartphone of tablet af.

Ziet er goed uit en klinkt geweldig

De Pop Midi met bluetooth ziet er niet alleen stijlvol uit. Net zoals al onze Pure digitale radio’s is de Pop Midi met bluetooth door onze experts in het VK gebouwd en met de hand afgestemd zodat u van de best mogelijke geluidskwaliteit kunt genieten.

Compact voor draagbaar luisterplezier

Door het compacte formaat van de Pop Midi met bluetooth kunt u waar u maar wilt naar uw favoriete radioprogramma luisteren – of dit nu in de keuken, de studeerkamer of de slaapkamer is. En met de mogelijkheid een oplaadbare ChargePAK D1-batterij of standaard AA alkalinebatterijen te gebruiken, kunt u ook in de tuin of zelfs als u met vakantie bent, naar uw favoriete radioprogramma luisteren.

Zet de digitale radio maar aan

Met een DAB-radio geniet u van zeer gedetailleerde digitale geluidskwaliteit en hebt u een geweldige keus in radiostations (vele exclusief voor digitale radio). U hebt niet alleen meer keus, het grote en duidelijke scherm van onze DAB-radio’s biedt informatie over het radioprogramma waarnaar u luistert, zoals de titel van het nummer dat wordt afgespeeld, de naam van het programma en nog veel meer. Een digitale radio stemt automatisch alle beschikbare radiostations af waarna u deze op naam kunt selecteren. U hebt ook de beschikking over FM-radio voor radiostations die nog niet digitaal uitgevoerd worden.