De Pop Maxi S is een stijlvolle en geavanceerde radio die verkrijgbaar is in 3 eigentijdse afwerkingen. De radio is geschikt voor allerlei ruimtes in en rond uw huis. De bediening van de Pop Maxi S is erg eenvoudig met de enkele aan/uit-drukknop die ook als volumeregeling functioneert. Met de voorkeuzetoetsen ontdekt u zonder rompslomp de wereld van de digitale radio .De Pop Maxi S met Bluetooth kan naar keuze worden gevoed via het lichtnet of met batterijen waardoor deze radio zeer veelzijdig en ideaal voor diverse gelegenheden is.

S staat voor stijl

Geperfectioneerd maar bovenal leuk: de S-reeks combineert een fraai strak en modern design met opwindende kleurrijke afwerkingen. Het modern ingestelde individu kan hiermee genieten van de ware kwaliteiten van digitale radio en tegelijkertijd zijn leefruimte naar eigen smaak en wens invullen.

Muziek zonder kabeltjes

Met de ingebouwde Bluetooth is deze radio ook te gebruiken als geweldige draadloze luidspreker – selecteer uw favoriete muziek, streamingservice of online radiostation en speel alles zonder lastige kabeltjes rechtstreeks van uw smartphone of tablet af.

Zet de digitale radio maar aan

Een DAB-radio biedt zeer gedetailleerde digitale geluidskwaliteit en keus uit talrijke radiostations (waarvan veel exclusief voor digitale radio). Daarnaast geeft de tekst die over het scherm schuift informatie over de titel van het lied, de naam van het programma en nog veel meer. Een digitale radio vindt automatisch alle beschikbare radiostations waarna u deze op naam kunt selecteren. Bovendien beschikken al onze digitale radio’s ook over FM-radio voor radiostations die nog niet digitaal uitgevoerd worden.

De Pop Maxi S heeft het keurmerk Digital Tick, wat betekent dat deze radio klaar is voor de toekomstige omschakeling van FM- naar digitale radio.

Ziet er goed uit en klinkt geweldig

De Pop Maxi S heeft een dubbele luidspreker waarmee een superieur stereogeluid wordt geproduceerd waarmee uw geliefde nummers helderder klinken en meer volume krijgen. Met de geavanceerde audioprocessor van de Pop Maxi S met instelbare lage en hoge tonen kunt u de Pop Maxi S volgens uw eigen muziekvoorkeur instellen.

Eenvoudig in gebruik

De Pop Maxi S is gemakkelijk te bedienen – met de gecombineerde aan/uit-drukknop en volumeregeling plus geheugenplaatsen voor uw favoriete stations bespaart u veel tijd als u zoekt naar uw meest geliefde stations.

Allerlei ingebouwde functies

De Pop Maxi S is verder voorzien van een duidelijk zichtbare klok, 20 voorkeuzestations (met vijf sneltoetsen), twee wekkers, een keukenwekker, een stereohoofdtelefoonuitgang en een ingang voor uw iPod of MP3-speler. Voor draagbaar luisterplezier kunt u de Pop Maxi S gebruiken met een optionele milieuvriendelijke ChargePAK D1-batterij of met vier AA-batterijen.

Ontworpen en ontwikkeld in het VK

De Pop Maxi S is, net als onze andere producten, in het Verenigd Koninkrijk ontworpen en ontwikkeld door ons team van technische experts. Dit betekent niet alleen dat u verzekerd bent van een geweldig geluid en een indrukwekkend kwaliteitsniveau, maar ook dat zij standaard drie jaar garantie op hun producten kunnen geven.