Klein van formaat – groots in prestaties

De Loewe Smart TV bild c biedt volledige flexibiliteit dankzij het compacte formaat. Hij past perfect in elke woonomgeving en scoort vooral goed in kamers zoals slaapkamers of keukens, die ideaal zijn voor en tv met een kleine diagonaal. Zowel te monteren met een wandbeugel, tafelstand of floorstand. Zachte lijnen en subtiele details ronden de Smart TV af.

De bild c is in een 43″ UHD of een 32″ FHD scherm leverbaar. Door de Loewe-experts geoptimaliseerde techniek heb je een unieke beeldervaring. Zo ervaar je genuanceerde kleuren, realistische scherpte en vloeiende overgangen, die je ogen laten ontspannen. Geniet met al je zintuigen van een film. dit is Loewe bild c.

Met één druk op de knop worden video-on-demand diensten geactiveerd, zoals Netflix, Amazon Prime, Youtube of Deezer. De wereld van series, blockbusters en muziek ligt voor je en wacht erop om ontdekt te worden.

Loewe bild c heeft een geïntegreerde stereo-soundbar die samen met de door Loewe ontworpen akoestisch materiaal zorgt voor een perfecte toon. Beide hebben 60 watt. Ondanks zijn compacte formaat maakt de bild c het gemakkelijker dan ooit om de beste bioscoopkwaliteit in de woonkamer te ervaren – voor een meeslepende geluidservaring.