Fascinerend. Anders.
De heldere lijnen en de warme, matte goudkleur zijn geïnspireerd op de stijl van Bauhaus en de art deco. Ze contrasteren perfect met het futuristische display, dat met zijn 7 mm dunner is dan de meeste smartphones en zelfs lijkt te zweven. Een hoogwaardige stoffen afdekklep verbergt de aansluitingen en kabels aan de achterzijde en desgewenst ook optionele accessoires.

 

Design: Bodo Sperlein.
Met Duitse diepgang en Britse lichtheid combineerde de Londense  verfijning met minimalisme, ambachtelijkheid met geavanceerde technologie en weelderigheid met understatement. Geïnspireerd op de golden twenties en de art deco creëerde hij met de bild 9 een tv die zo’n aanwezigheid en fascinerende lichtheid uitstraalt dat hij wel een kunstwerk lijkt.
OLED: een nieuwe dimensie in tv-kijken.
OLED-technologie zorgt voor een ongeziene beeldkwaliteit met lichtgevende, organische pixels. Anders dan bij lcd’s vereisen ze geen achtergrondverlichting. Als ze uit zijn, zijn ze zwart. En dat bij een reactietijd van minder dan één microseconde: supersnel van het felste licht naar de donkerste nacht. Snelle bewegingen zorgen voor een ongekende levendigheid. Dankzij Dolby Vision levert de bild 9 schitterende beelden met een hoog contrast (HDR), ongekende diepte en verbazingwekkend kleurenspectrum (Wide Color Gamut). Zelfs de fijnste nuances worden levensecht weergegeven. OLED – Beelden die bewegen, meeslepend en fascinerend anders. De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.
Volumineus geluid.
Bij het inschakelen van de Loewe bild 9 gaat het scherm automatisch naar boven en komt de krachtige soundbar vrij. Zes luidsprekers en vier extra passieve basmembranen leveren een warm, volumineus geluid, met dank aan het krachtige muziekvermogen van 120 watt.