De BeoSound Core is een discrete connectiviteitshub die is ontworpen voor onze hoogwaardige BeoLab luidsprekers en de BeoSound Shape. Het product biedt hoogwaardige toegang tot de muziek van uw mobiele apparaten, muziek diensten en internatradio. U kunt gebruik maken van alle nieuwe streamingdiensten, zoals Chromecast, built-in Apple Airplay, Bluetooth, Spotify. Het is ook uitgerust met de BeoLink Multiroon-functionaliteit.

Als het product wordt gekoppeld met de optionele Essence-afstandbediening, biedt het met één druk op de knop essentiële functionaliteit en eenvoudige toegang tot een hoogwaardige muziek ervaring.

De BeoSound Core verandert uw geliefde BeoLab-luidsprekers in een toekomst bestendig, verbonden luidsprekersysteem met alle functies die dit met zich mee brengt.

PRODUCTPLAATSING

In plaats van een stand-alone product willen we de BeoSound Core positioneren als onmisbare ‘functie’ voor alle BeoLab-luidsprekers. Hierdoor worden ze netwerk- of verbonden luidsprekers en beschikken ze over alle verwachte functies, zonder dat het voordeel van een hoogwaardige luidspreker met een lange levensduur verloren gaat.

 

.