De nieuwe luidspreker is ontworpen om 360-graden geluidsverspreiding van de Bang & Olufsen Signature Sound in elke kamer te realiseren, gecombineerd met Scandinavisch design.
De vorm van de Beoplay P6 zorgt ervoor dat hij veilig en stabiel staat en met zijn gladde aluminium oppervlak kan hij vanuit elke hoek worden opgepakt. De geanodiseerde en geparelstraalde aluminium buitenkant wordt gecombineerd met het gatenpatroon dat elegante hoeken vormt voor een 360-graden geluidsverspreiding, terwijl de dubbele leren draagband voor een warm contrast zorgt. Bovendien maakt het spat- en stofbestendige ontwerp het mogelijk om de luidspreker in elke kamer in huis te gebruiken.

De Beoplay P6 wordt geleverd met geïntegreerde flextoetsen die in de aluminium behuizing zijn gefreesd. De flexibele eigenschappen van het materiaal en de fijne snijlijn tussen de toetsen zorgen voor het zachte aanraakgevoel als een toets wordt ingedrukt en daarna zijn oorspronkelijke positie weer inneemt. De interface bevat ook een OneTouch-knop voor de slimme functies. Ga op je telefoon naar Siri of Google Assistant, beantwoord oproepen of ga naar de ToneTouch presets via de Beoplay-app voor een gepersonaliseerde muziekervaring.

Het hart van de luidspreker bestaat uit drie versterkerkanalen die 1 x 36 W klasse D voor de woofer en 2 x 30 W klasse D voor de volle tonen leveren voor een piekvermogen van in totaal 2 x 215 W. De luidspreker heeft een speeltijd van maximaal 16 uur.