Bang & Olufsen heeft met de Beoplay P2, een compacte bluetooth-speaker zonder fysieke knoppen. In plaats van knoppen maakt de speaker gebruik van swipes en taps om het volume aan te passen en de muziek te bedienen.

De Beoplay P2 is het kleinste model in de draadloze speakerserie van het bedrijf. Hij heeft wat weg van een platte versie van de Beoplay A1, met wat kenmerken van de Dali Katch. De grille van de P2 is gemaakt van aluminium en het apparaat is voorzien van een lederen riempje. De tweeter is dezelfde als we in de A1 terugvinden, maar B&O geeft aan de mid-woofer opnieuw ontwikkeld te hebben, met een conusstructuur van geanodiseerd aluminium.

Het meest interessante aan de Beoplay P2 is de bediening. In plaats van fysieke knoppen beschikt de speaker over herkenning van gebaren (taps en swipes) om het volume aan te passen, muziek te pauzeren en nummers te skippen. Deze gebaren kunnen in de Beoplay-app aangepast worden, precies naar eigen smaak. Ook is de speaker uitgerust met een microfoon voor telefoongesprekken en een usb-c-kabel voor het opladen. De batterijduur bedraagt maximaal 10 uur.