De Beoplay H8i is een draadloze on-ear hoofdtelefoon met Bluetooth, een iconisch ontwerp en een functie voor automatisch aan-/uitzetten. Hij klinkt geweldig, heeft actieve noise-cancellation en een finish om van te smullen!

De Beoplay H8i wordt gekenmerkt door een klassiek ontwerp met een eigentijdse, lichte uitstraling. De in zwart of natuurkleur uitgevoerde modellen hebben onder meer fysieke knoppen op de ear cups, transparency mode om met één knop zowel muziek als de noise cancelling uit te zetten om de omgeving waar te kunnen nemen, en een verdubbelde afspeeltijd ten opzichte van de voorgangers. Dat betekent dat de H8i, die voorzien is dual device connectie voor verbinding met twee devices, goed is voor zo’n 30 uur speeltijd met Bluetooth en Active Noise Caneling (ANC) beiden ingeschakeld.

Tot slot is de H8i voorzien van een proximity sensor, waardoor je muziek of video streaming automatisch pauseert wanneer je de headset afneemt. Als je de hoofdtelefoon weer opzet, moet je muziek ook weer gaan spelen.