Beoplay E8

De BeoPlay E8: de eerste draadloze Bluetooth oortjes van BeoPlay. Volledige bewegingsvrijheid voor onderweg én volledige controle over uw muziek. De E8 beschikt namelijk over een touch-inter

 

face, waarmee u uw muziek kunt bedienen, telefoongesprekken kunt voeren en spraakopdrachten kunt inschakelen. Daarnaast is de BeoPlay E8 spatwater en stofbestendig.

Accuduur

De BeoPlay E8 heeft een accuduur van vier uur. De oortjes worden geleverd in een luxe opbergcase, die u gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Koptelefoon leeg? Dan stopt u de E8 in de opbergcase en binnen no-time heeft u weer een volle batterij. Er zitten kleine magneetjes in elk oordopje, zodat ze automatisch uitgeschakeld en opgeladen worden wanneer u ze in de opbergcase klikt.

Transparency Mode

De BeoPlay E8 wordt geleverd met een zogenaamde ‘Transparency Mode’, waarmee u bepaalt hoeveel geluid uit de omgeving wordt doorgelaten. U heeft hierbij keuze uit drie niveaus in de BeoPlay App. Door één keer op het linkeroordopje te tikken wordt de modus geactiveerd.