De BeoLab 11 is in geen enkel opzicht conventioneel. De compacte, tulpvormige BeoLab 11 toont als een beeldhouwwerk en gaat moeiteloos en discreet in ieder interieur op. De tijd dat u uw subwoofer achter een bank of in een donkere hoek wilde verstoppen ligt achter ons. De BeoLab 11 mag gezien worden.

FLOWERPOWER
De compacte, tulpvormige BeoLab 11 subwoofer combineert een uitstekende geluidperformance van de lage tonen met een uniek en elegant design dat in ieder interieur pasté. Achter de aluminium buitenkant gaan gedeeltelijk de zwarte vlakken van de twee drivers schuil die binnenin naar elkaar gericht staan. Het intrigerende design van de BeoLab 11 stimuleert om hem te laten zien, in tegenstelling tot de conventionele dikke subwoofers die je het liefst verstopt.

NIEUW LEVEN VOOR UW FAVORIETE MUZIEK
Onder het glanzende oppervlak doet de BeoLab 11 de Bang & Olufsen traditie van luidsprekers met adembenemende geluidskwaliteit alle eer aan. De laagste frequenties worden met een verbazingwekkende helderheid en zuiverheid weergegeven. Door deze compacte subwoofer aan uw set-up toe te voegen, profiteert u van een rijkere en complete geluidsbeleving die een extra dimensie aan uw favoriete film of muziek toevoegt.