Retouch by: Wetouch Imagework     BeoLab 18
De akoestische lens zorgt ervoor dat de perfecte geluidskwaliteit in een 180 graden horizontale boog, gelijkmatig over de ruimte wordt verspreid. Zodra de BeoLab 18 wordt ingeschakeld, wordt de schoonheid van de aluminium lens nog extra geaccentueerd door een subtiel groen licht. Een verrassend technisch object in dienst van geluidsperformance.   

BeoLab 14                                 bl-14-floorstand
Ook als u geen Bang & Olufsen-televisie hebt, kunt u de geluidsbeleving thuis naar ongekende hoogtes tillen. De ruimte waarin u zich bevindt, wordt als het ware groter, het karakter ervan verandert en u geniet zelfs van het kleinste geluidsdetail. Boet niet in op uw geluidssysteem door uw leefruimte. De BeoLab 14 biedt vrijwel eindeloze combinaties en talrijke plaatsingsopties.

bl12-zilver      BeoLab 12
De BeoLab 12 werd ontworpen door David Lewis die hiervoor zijn inspiratie putte uit de lijnen van een sinusgolf. Van de zijkant ogen de luidsprekers dankzij de vloeiende, aflopende kanten ongelooflijk dun, het golvende profiel biedt echter de benodigde ruimte voor het leveren van een weergaloze geluidsperformance. Een waarlijk elegante toevoeging aan uw flatscreentelevisie of aan de muur.

 BeoLab 11                        bl11
De BeoLab 11 is in geen enkel opzicht conventioneel. De compacte, tulpvormige BeoLab 11 toont als een beeldhouwwerk en gaat moeiteloos en discreet in ieder interieur op. De tijd dat u uw subwoofer achter een bank of in een donkere hoek wilde verstoppen ligt achter ons. De BeoLab 11 mag gezien worden.