De B&O Play familie is weer uitgebreid! Een nieuwe draadloze luidspreker voor in huis, met krachtig True360 omni-directioneel geluid. Een mooie aluminium bovenkant combineert bediening met eenvoud en schoonheid. De body is bekleed met luxueuze stof van Kvadrat. Klein, compact en elegant, dat is de BeoPlay M5. Een aanraking is een beleving op zich.

STREAMING

Muziek streamen moet intuïtief zijn, zonder dat u er al te veel over na moet denken, en met de BeoPlay M5 is dit zo! De luidspreker is te gebruiken als standalone, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld de BeoPlay A6 en de BeoPlay A9. De M5 ondersteunt zowel Chromecast als de BeoLink Multiroom technologie. Ook heeft de luidspreker Bluetooth om verbinding te maken met Apple Airplay DLNA en andere streamingdiensten.

DESIGN

Het design van Cecilie Manz is ingetogen en stijlvol. Met de verschillende covers van Kvadrat kan het uiterlijk van de M5 aan elk interieur worden aangepast. De matte aluminium bovenkant is geparelgestraald en geanodiseerd. Het is een touch-paneel met volumeknop waarvan de aanraking een beleving op zich is. Dit is een luidspreker die u niet in de kast zet, maar erop, in het volle zicht, zodat iedereen het design kan bewonderen!

BEOPLAY APP

Met de BeoPaly app is uw luisterbeleving tot in de puntjes te optimaliseren. Met het touch paneel en de app is het mogelijk uw geluidsprofiel en voorkeuren in te stellen. Bovendien kan met de app de plaatsing van de luidspreker optimaal benut worden.

De BeoPlay M5 is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Natural.