Een minimalistische vormgeving en flexibele plaatsingsopties houden in dat u gemakkelijk een plaats vindt voor deze BeoPlay A9. En deze past daarbij uitstekend bij de rest van uw hoogwaardige meubilair. Koppel hem eenvoudig, maak draadloos verbinding met uw favoriete muziek en de BeoPlay A9 begint te streamen. Het geluid is groot genoeg om een grote ruimte of kamer te vullen en heeft drie vooringestelde geluidsmodi – voor plaatsing bij een muur, in een hoek of vrij – die de akoestische prestatie optimaliseren, afhankelijk van waar u de BeoPlay A9 in uw woning of kantoor wilt plaatsen.

SLIMME TOUCH

De tastbare knoppen zijn eenvoudig: veeg met een hand over de aanraaksensor om het volume te beheren of plaats uw hand er bovenop om het systeem te dempen. U kunt nummers ook selecteren en het volume aanpassen met mobiele apparaat. Met twee 3/4 inch tweeters en twee 3 inch middenbereik units krijgt u zeer heldere hoge tonen en ruim bepaalde middentonen. Een 8 inch baseenheid, aangevoerd door 160 watt van zijn eigen klasse D-versterker, levert bij aan het geluid met een krachtige en zeer strakke basprestatie.

PAST IN ELK INTERIEUR

De BeoPlay A9 heeft vele gezichten. De basis is uitvoerbaar in zwart of wit. Maar de covers zijn in maar liefst zeven moderne kleuren leverbaar. De poten kunt u kiezen uit drie duurzame houtsoorten. Zo past de A9 in elk interieur. Opvallend of juist opgaand in de ruimte.