Digitaal geluid op zijn best. Dit prachtige muzieksysteem van Bang & Olufsen, de BeoSound 5, biedt u eenvoudige toegang tot alle digitale muziekbestanden die u op de BeoMaster 5 opslaat. Maar toch is het niet ontworpen om draagbaar te zijn, wel om te worden afgespeeld via luidsprekers bij u thuis. Het wordt vaak gezegd dat de kwaliteit van digitale muziek te wensen overlaat. Maar niet in dit geval.      bs-5-encore-tafel

Met de BeoSound 5 technologie kunt u ongecomprimeerde muziek koesteren die een exacte weergave is van de originele opname (dit heet ‘geluid zonder verlies’ om voor de hand liggende redenen). Het is perfect geschikt voor thuisentertainment, aangezien u uw conversatie niet hoeft te onderbreken om de muziek opnieuw aan te zetten of te veranderen. Kies gewoon een album, artiest of nummer en wanneer de muziek is afgelopen, blijft de BeoSound 5 ‘More Of The Same’ (MOTS) spelen. De BeoSound 5 zal op uw systeem andere muziek zoeken die complementair is aan de muziek waar u al naar hebt geluisterd. Of speel muziek af uit uw eigen favorietenlijst.

Wanneer uw afspeellijst is afgelopen, start MOTS en kunt u genieten van een naadloze geluidservaring. Niet alleen brengt hij enorme hoeveelheden digitale muziekinhoud binnen handbereik, hij maakt bladeren in uw muziekcollectie aangenaam eenvoudig. Dankzij het aluminium wiel kunt u vlot en snel door de tracks bladeren terwijl een 10.4″-LCD met een schermresolutie van 1024 x 768 loepzuivere afbeeldingen en albumhoezen weergeeft.

bs-5-encore-wand-kamer
U krijgt het gevoel dat u uw volledige digitale muziekcollectie, plus duizenden radiozenders op het internet binnen handbereik hebt. U kunt de BeoSound 5 bedienen vanaf de andere kant van de kamer door middel van de Beo5 afstandsbediening. U hoeft alleen nog maar te beslissen waar u de BeoSound 5 gaat plaatsen. Monteer hem tegen een muur; combineer een muurbeugel met een stand zodat u hem kunt kantelen en draaien; of plaats hem gewoon op een voetstuk, waar hij thuishoort.