Bang & Olufsen introduceert in april het nieuwste veelzijdige lid van de familie; de BeoSound 35. Een high-end draadloze speaker met een simpel ‘one-touch’ bedieningspaneel met geïntegreerde toegang tot muziek en streaming. Gemaakt van aluminium waar bang & Olufsen bekend om staat en gevormd om naadloos over te gaan in uw interieur en de ruimte te vullen met uitgebalanceerd geluid, of hij nu aan de muur bevestigd is, of gewoon op tafel staat.

DESIGN
Het design is geïnspireerd op een lijn of veeg van een kwast, en met zijn slanke en minimalistische vorm past het met gemak in elk interieur. Het vijfhoekige design zorgt er voor dat u overal met gemak het geluid naar toe kan kantelen. Zo heeft u altijd toegang tot uw muziek, of u de BeoSound 35 nu aan de muur monteert, of ergens op zet. Het interactieve en eenvoudige ‘one-touch’ controle paneel is altijd te vinden.

MULTIROOM
En natuurlijk is de BeoSound 35 ook aan te sluiten op de draadloze technologie van de BeoLink Multiroom. Het is de perfecte aanvulling op uw set. Of u nu het geluid van uw Bang & Olufsen TV in een andere kamer wilt horen, of uw BeoPlay S3 een grote broer wil geven, de verbinding is zo gelegd en te bedienen met de BeoSound app vanaf uw smartphone.

TECHNIEK
Twee 4-inch bass-drivers, centraal geplaatst in de BeoSound 35, zijn het stabiele fundament voor de ruimte-vullende geluidsbeleving van de BeoSound 35. Twee ¾ inch tweeters die aan de randen geplaatst zijn zorgen er voor dat u de natuurlijke en belangrijke details niet mist, terwijl er tegelijkertijd een gelijke verdeling van het geluid optreedt. Elke speaker wordt aangedreven door een 80-watts klasse D-versterkers, waardoor de BeoSound 35 een vermogen heeft die uw verwachtingen overtreft.