De BeoSound 2 is een krachtig, draadloos luidsprekersysteem met ruimtevullende 360-graden geluidsprestaties en een stevig, maar toch onopvallend aluminium ontwerpprofiel.
De BeoSound 2 is de gebruiksvriendelijkheid zelve: installeren, aansluiten en afspelen maar. En dankzij de integratie van Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect, Chromecast built-in en DLNA kunt u zelf kiezen hoe u verbinding maakt.

Eenvoud is alles, aldus Torsten Valeur, de man achter het ontwerp van de BeoSound 1 en BeoSound 2, “en we droomden ervan om een object te creëren dat op een muziekinstrument lijkt. Een product waarvan ieder onderdeel uitstraalt waarvoor het product bedoeld is, namelijk het verspreiden van mooie muziek.”
360 graden
Omring uzelf met 360-graden geluid. Het geluid is sferisch, krachtig en precies – het doet er niet toe waar de luidspreker staat of waar u zich ten opzichte ervan bevindt.

De kegelvormige kast biedt talloze plaatsingsmogelijkheden. De daadwerkelijke voetafdruk van de luidspreker is minimaal en biedt u de mogelijkheid om hem precies daar neer te zetten waar u van muziek wilt genieten.

Trek de stekker af en toe eens uit het stopcontact en zet de luidspreker ergens anders in huis neer.