De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance, in een oersolide aluminium kast die speciaal werd ontworpen voor mobiliteit. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn en functioneert eveneens op batterij. Dankzij de toepassing van de Multiroom-technologie kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen.
De BeoSound 1 beschikt over een geïntegreerde nabijheidssensor die uw aanwezigheid waarneemt en zich vervolgens voorbereidt op uw orders. De nabijheidssensor berekent de positie en draait zich snel in uw richting, zodat het bedieningspaneel paraat is.

360-graden
De BeoSound 1 zorgt voor een 360-graden verspreiding van fenomenaal geluid. Een geavanceerde simulatie-tool analyseert de omgeving rondom de luidspreker en zorgt voor een optimale geluidsverspreiding binnen in de luidspreker. Op basis van deze informatie wordt een perfect geluidslandschap gecreëerd.
En dat betekent dat u, ongeacht waar u ten opzichte van de luidspreker zit of staat, altijd verzekerd ben van een weergaloze geluidsbeleving.

Flexibel
De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem dat u daar neerzet waar u van uw muziek wilt genieten: op een boekenplank, casual op de vloer, naast de salontafel…of buiten op het terras. Dankzij het ingetogen en casual design voelt de BeoSound 1 zich in ieder interieur thuis.
De BeoSound 1 functioneert met alle gangbare draadloze technologieën. Met Chromecast built-in, Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect of DLNA, we hebben echt aan alles gedacht.

Aansluiten en installeren is eenvoudig en snel.