history-boBang & Olufsen is een Deens bedrijf, opgericht in 1925 door Peter Bang en Svend Olufsen.

In al die jaren staat perfectie voorop. Niet alleen in design, maar ook zijn zij altijd trouw gebleven aan de kwaliteit van het geluid. Niets gaat de deur uit zonder uitvoerig getest te zijn in hun eigen luisterkamers.
Bang & Olufsen is er in geslaagd om uw woonruimte of werkruimte om te toveren tot een ruimte die sfeer en plezier uitstraalt. Alle zintuigen worden aangesproken, magie is het toverwoord.
Bang & Olufsen, een merk dat bij ons al zo’n 52 jaar in het bedrijf aanwezig is. Waarvan wij wel eens zeggen: “Het B&O bloed stroomt door onze aderen”

Nu  Bang & Olufsen steeds meer afstand neemt van het produceren van TV producten en zich weer richt op waar Bang & Olufsen in de basis mee gestart  is: High quality Audio.  Is er dan ook een Mooie lijn  audio producten gecreëerd voor het hedendaagse publiek. Een lijn betaalbare producten zodat iedereen kan kennismaken met de kracht en magie van Bang & Olufsen. Deze  lijn producten is bekend onder de naam Bang & Olufsen on the go en Bang & Olufsen Flexible living. Het assortiment bestaat  uit makkelijk verplaatsbare audio apparatuur met een modern Deens design maar bevat ook mobiele geluidsapparatuur voor onderweg maar wel met een opvallend design en natuurlijk uitmuntend geluid.  Alles te bedienen via Bluetooth en/of WiFi waardoor u makkelijk uw muziek via de telefoon streamt naar uw apparatuur.  Een aantal apparaten is ook goed te  linken via uw wifi netwerk, waardoor u in uw hele huis kunt genieten van het prachtige geluid. Ook heeft Bang & Olufsen een mooi gamma van B&O Play hoofdtelefoons en in ears in zowel bedrade uitvoeringen als ook uitvoeringen draadloos via bluetooth en zelfs diverse hoofdtelefoons en in ears met active noice canceling voor een optimale geluidsbeleving van uw favorite muziek zonder het storende geluiden van de omgeving. Zelfs aan reistijd van uw vakantie is gedacht! Weet u wat de duur van de langste vlucht is? Bang & Olufsen wel en daarom hebben zij ervoor gezorgd dat de BeoPlay H8i en H9i active noice canceling hoofdtelefoons bij normaal gebruik voldoende accu capaciteit hebben om  u een volledige reis in rust te bieden.

Ervaar deze magie ook bij ons in de winkel! Laat uw zintuigen prikkelen. Luisteren. Zien. Voelen.